Certificació Q

  • El Museu Valencià del Paper ha superat amb èxit la primera auditoria per a l’obtenció del certificat Q de Qualitat Turística, promocionada per Turisme Comunitat Valenciana i que compta amb l’assessorament de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Amb aquesta certificació el museu consolida el seu compromís amb l’excel·lència en la prestació del servei i desenvolupament d’activitats per al visitant.
    Per a l’obtenció del distintiu Q de Qualitat Turística s’han valorat els serveis i professionalitat del museu, la informació que es proporciona al visitant així com la seva experiència en aquest, la seguretat i accessibilitat, les condicions i el manteniment de les instal·lacions. Les millores que es realitzen al museu, com l’habilitació d’una rampa per a l’accessibilitat, l’elaboració d’ audioguies i la instal·lació d’un ascensor, que estarà operatiu a partir del 8 de gener, han fet possible que tot el procés iniciat en 2018 culmini satisfactòriament.
    L’obtenció d’aquest certificat suposa un èxit en la gestió i promoció del Museu Valencià del Paper i en l’oferta turística de Banyeres de Mariola. La Norma UNE 302002 és una aposta ferma de la Secretaria d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme orientada a garantir, facilitar i enriquir l’experiència del visitant als nostres museus ja que aporten prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció.

El Museu Valencià del Paper ha superado con éxito la primera auditoria para la obtención del certificado Q de Calidad Turística, promocionada por Turisme Comunitat Valenciana y que cuenta con el asesoramiento del Instituto para la Calidad Turística Española. Con esta certificación el museo consolida su compromiso con la excelencia en la prestación del servicio y desarrollo de actividades para el visitante.
Para la obtención del distintivo Q de Calidad Turística se han valorado los servicios y profesionalidad del museo, la información que se proporciona al visitante así como su experiencia en el mismo, la seguridad y accesibilidad, las condiciones y el mantenimiento de las instalaciones. Las mejoras que se vienen realizando en el museo, como la habilitación de una rampa para la accesibilidad, la elaboración de audioguías y la instalación de un ascensor, que estará operativo a partir del 8 de enero de 2020, han hecho posible que todo el proceso iniciado en 2018 culmine satisfactoriamente.
La obtención de este certificado supone un éxito en la gestión y promoción del Museu Valencià del Paper y en la oferta turística de Banyeres de Mariola. La Norma UNE 302002 es una apuesta firme de la Secretaría de Estado de Turismo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo orientada a garantizar, facilitar y enriquecer la experiencia del visitante a nuestros museos aportando prestigio, diferenciación, fiabilidad, rigurosidad y promoción.

FOTO Q

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s