ANY 2001

EXPOSICIÓ TRATGES DE PAPER.

  • Exposició dels tratges de paper que van ser presentats en el II Concurs de Disseny i Confecció de tratges en paper.

Exposición de los trajes de papel que fueron presentados en el II Concurso de Diseño y Confección de trajes de papel.

  • Exposició documental “Quintos y Reclutamiento en la Provincia de Alicante, 1770-2001”, que té lloc el dia 31 de gener a les 20 h en la sala d’exposicions temporals del Museu Valencià del Paper.

Exposición documental “Quintos y Reclutamiento en la Provincia de Alicante, 1770-2001” que tiene lugar el día 31 de enero a las 20h en la sala de exposiciones temporales del Museu Valencià del Paper.

TALLER D’ENQUADERNACIÓ.

  • Del 5 al 8 de febrer es va celebrar el Taller d’Enquadernació, organitzat pel Programa Municipal de Formació de Persones Adultes i el propi museu dins de la Setmana Cultural, a càrrec de Juan Lozano.

Del 5 al 8 de febrero se celebró el Taller de Encuadernación, organizado por el Programa Municipal de Formación de Personas Adultas y el propio museo, dentro de la Semana Cultural a cargo de Juan Lozano.

TALLER DE PAPIROFLÈXIA.

  • Durant el 26 de febrer i l’1 de març es va celebrar el Taller de Papiroflèxia, organitzat pel Cefire d’Alcoi i el Museu, impartit per Jordi Raul Verdú.

Durante el 26 de febrero y el 1 de marzo se celebró el Taller de Papiroflexia, organizado por el Cefire de Alcoy y el Museo, impartido por Jordi Raul Verdú.

EXPOSICIÓ PAPIROFLÈXIA.

  • Des del dia 7 d’abril fins al dia 6 de maig es van mostrar els treballs realitzats pels participants en el Taller de Papiroflèxia.

Desde del día 7 de abril hasta el día 6 de mayo se mostraron los trabajos realizados por los participantes en el Taller de Papiroflexia.

 

TALLER D’EMPAQUETATGE.

  • El 14 de març es va impartir el taller d’empaquetatge de regal, dirigit especialment als comerços.

El 14 de marzo se impartió el taller de empaquetado de regalos, dirigido especialmente a los comercios.

  • Exposició: “El Modernismo en las Artes Gráficas”. Fondos de la casa-museu modernista de Novelda. Del 3 al 20 d’abril.

Exposición: “El Modernismo en las Artes Gráficas”. Fondos de la casa-museo modernista de Novelda. Del 3 al 20 de abril.

II TALLER DE CATXERULOS.

  • El II Taller de Catxerulos, es va celebrar al castell el dia 30 de juny. També es va realitzar una exhibició de catxerulos a càrrec del Milotxes Club.

El II Taller de Cometas, se celebró en el castillo el día 30 de junio. También se realizó una exhibición de cometas a cargo de Milotxes Club. 

SETMANA DEL DISCAPACITAT.

  • Dins de la IX setmana del discapacitat, del 17 al 21 de setembre es va celebrar el I Taller de Cartó Pedra, impartit per Laura Molina Gómez

Dentro de la IX semana del discapacitado, del 17 al 21 de septiembre se celebró el I Taller de Cartón Piedra, impartido por Laura Molina Gómez.

III CONCURS DE DISSENY I CONFECCIÓ DE TRATGES EN PAPER.

  • El dia 14 de desembre es va celebrar al Teatre Principal i dins de les activitats de la festivitat de Santa Llúcia, patrona dels fabricants de paper i dels modistes, el III concurs de disseny i confecció de tratges en paper.

El día 14 de diciembre se celebró en el Teatro Principal y dentro de las actividades de la festividad de Santa Lucía, patrona de los fabricantes de papel y de las modistas, el III Concurso de diseño y confección de trajes de papel.