ANY 2004

EXPOSICIÓ DE LA V EDICIÓ DEL CONCURS DE VESTITS DEL PAPER.

 • El dia 29 de febrer amb motiu de la realització del V Concurs de vestits de paper, es va realitzar l’exposició d’aquestos, tant guanyadors com participants que hi van concursar en aquest peculiar i original concurs a Banyeres de Mariola.

El día 29 de febrero con motivo de la realización del V Concurso de Vestidos de Papel, se realizó la exposición de estos, tanto ganadores como participantes que concursaron en este pecualiar y original concurso en Banyeres de Mariola.

JORNADES DE PORTES OBERTES.

 • Amb motiu del Dia Internacional dels Museus el dia 23 de maig es van celebrar una serie d’activitats com tallers mòbils i representació figurativa dels operaris d’un molí paperer, ademés de visites guiades.

Con motivo del Día Internacional de los Museos, el día 23 de mayo se celebró una serie de actividades como talleres móviles y representación figurativa de los operarios de un molino papelero, además de visitas guiadas.

PARTICIPACIÓ.

 • El dia 5 de juny  es va participar en la XVII Trobada d’Escoles Valencianes amb visites guiades als museus i tallers de paper a mà per als assistents.

El día 5 de junio se participó en la XVII Encuentro de Escuelas Valencianas con visitas guiadas a los museos y talleres de papel a mano para los asistentes.

PARTICIPACIÓ.

 • El dia 20 de juny el Museu Valencià del Paper va participar en la I Fira de la Solidaritat amb el taller d’avions de paper.

El día 20 de junio el Museu Valencià del Paper participó en la I Feria de la Solidaridad con el taller de aviones de papel.

PARTICIPACIÓ.

 • El dia 2 de juny el Museu Valencià del Paper va participar en la 3ª Setmana del Llibre de Callosa d’en Sarrià, que es va compondre d’una exposició i conferència ” El paper i els llibres”.

El día 2 de junio el Museu Valencià del Paper participó en la 3ª Semana del Libro de Callosa de Sarrià, que se componía de una exposición y conferencia “El papel y los libros”.

PARTICIPACIÓ.

 • Participació en la 6ª fira de productes artesanals i gastronòmics de Tàrbena, que va estar acompanyada de l’exposició ” El paper i els llibres”, l’activitat va tindre lloc els dies 10 i 11 de juliol.

Participación en la 6ª feria de productos artesanales y gastronómicos de Tárbena, que fue acompañada de la exposición “El papel y los libros”, la actividad tuvo lugar los días 10 y 11 de julio.

CONCERTS DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER.

 • El dia 24 de juliol va tindre lloc al Museu Valencià del Paper els concerts de Jazz Tem Tots “making jazz”.

El día 24 de julio tuvo lugar en el Museu Valencià del Paper los conciertos de Jazz Tem Tots “making jazz”.

CONFERÈNCIA.

 • El dia 24 de setembre es va realitzar una conferència titulada “Problemes del medi ambient del segle XXI” a càrrec de Manuel Toharia.

El día 24 de septiembre se realizó una conferencia titulada “Problemes del medi ambient del segle XXI” a cargo de Manuel Toharia.

CICLE DE CONFERÈNCIES DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER. LA RUTA DELS MOLINS.

 • “Els itineraris didàctics” a càrrec d’Àngel Benito, celebrats el dia 14 d’octubre. “Les plantes medicinals. La cultura de les plantes a Banyeres de Mariola” a càrrec de Joan Pellicer el dia 24 d’octubre. ” La fauna de Mariola” a càrrec de Juan Luis Albors el dia 28 d’octubre.

“Los itinerarios didácticos” a cargo de Àngel Beneito, celebrados el día 14 de octubre. “Las plantas medicinales. La cultura de las plantas en Banyeres de Mariola” a cargo de Joan Pellicer el día 24 de octubre. “·La fauna de Mariola” a cargo de Juan Luis Albors el día 28 de octubre.

GRUP DE TREBALL.

 • Des d’octubre del 2004 fins a febrer del 2005 es va dur a terme un grup de treball per a la confecció d’un quadern de camp “La ruta dels molins” amb la participació de professors del Col·legi Alfonso Iniesta, Fundació Ribera, Institut Professor Manuel Broseta i col·laboradors del Museu Valencià del Paper.

Desde octubre del 2004 hasta febrero del 2005 se llevó a cabo un grupo de trabajo para la confección de un cuaderno de campo ” La ruta dels molins” con la participación de profesores del Colegio Alfonso Iniesta, Fundación Ribera, Institut Professor Manuel Broseta y colaboradores del Museu Valencià del Paper.

PARTICIPACIÓ.

 • El dia 6 de novembre el Museu Valencià del Paper va participar en la 3º Quinzena del Patrimoni Històric d’Elda amb el taller de paper a mà.

El día 6 de noviembre el Museu Valencià del Paper participó en la 3ª Quinzena del Patrimoni Històric d’Elda con el taller de papel a mano.

EXPOSICIÓ

 • Del 2 de desembre del 2004 fins al 23 de gener del 2005 es va dur a terme l’exposició de “Nadals de paper”.

Del 2 de diciembre del 2004 hasta el 23 de enero del 2005 se llevó a cabo la exposición de “Nadals de paper”.

CONFERÈNCIA.

 • El dia 10 de desembre es va realitzar la conferència ” Els límits del regne. La formació medieval del territori valencià” a càrrec d’Enric Guinot.

El día 10 de diciembre se realizó la conferencia ” Los límites del reino. La formación medieval del territorio valenciano” a cargo de Enric Guinot.