ANY 2005

 • Exposició “Nadals de paper” del 2 de desembre de 2004 al 23 de gener, les visites guiades i els tallers sobre aquesta exposició van ser del 17 al 21 de gener per a alumnes d’Infantil i de Primària.

Exposición “Nadals de paper” del 2 de diciembre de 2004 al 23 de enero, las visitas guiadas y los talleres sobre esta exposición fueron del 17 al 21 de enero para alumnos de Infantil y Primaria.

 • Taller “Història de l’escriptura” a cura de Ricardo Signes el 26 i 27 de gener. Els dies 16,17, 23 i 24 de febrer visites dels alumnes d’ESO dels col·legis de la localitat.

Taller “Història de l’escriptura” a cargo de Ricardo Signes el 26 y 27 de enero. Los días 16,17,23 y 24 de febrero visitas de los alumnos de ESO de los colegios de la localidad.

 • El dia 5 de març va tindre lloc al Museu Valencià del Paper l’assamblea del CEL i la ruta dels molins.

El día 5 de marzo tuvo lugar en el Museu Valencià del Paper la asamblea del CEL y la ruta de los molinos.

 • El dia 29 de març es va celebrar un taller de “titelles de paper arrugat” a càrrec d’Empar Claramunt per a professors d’Infantil i Primària.

El día 29 de marzo se celebró un taller de ” titelles de paper arrugat” a cargo de Empar Claramunt para profesores de Infantil y Primaria.

 • Participació  en les Jornades del Parc Natural de la Serra Mariola “Patrimoni cultural: arquitectura rural” va ser realitzat el 7 d’abril.

Participación en las Jornadas del Parque Natural de la Sierra Mariola “Patrimonio cultural: arquitectura rural” fue realizado el 7 de abril.

 • Conferència amb motiu del dia internacional dels museus: “Patrimoni Industrial alacantí: present i futur” a càrrec de José Luis Simón el dia 18 de març.

Conferencia con motivo del Día Internacional de los Museos: “Patrimonio Industrial alicantino: presente y futuro” a cargo de José Luis Simón el día 18 de marzo.

 • Jornades de portes obertes dels museus el dia 22 de maig per el Dia Internacional dels Museus, es van realitzar activats com un Taller de paper a mà i representació figurativa dels operaris d’un molí paperer.

Jornadas de puertas abiertas de los museos del día 22 de mayo por el Día Internacional de los Museos, se realizaron actividades como un Taller de Papel a mano y representación figurativa de los operarios de una molino papelero.

 • “Els concerts del Museu Valencià del Paper” amb la Big Band de la Vall d’Albaida com a convidada, aquesta activitat es va realitzar el 2 de juliol.

“Els concerts del Museu Valencià del Paper” con la Big Band de la Vall d’Albaida como invitada, esta actividad fue realizada el 2 de julio.

 • Exposició “El paper de l’escola 1900-1975” del 23 de setembre al 7 de gener.

Exposición ” El paper de l’escola 1900-1975″ del 23 de septiembre al 7 de enero.

 • Cicle de conferències i cinema “El paper de l’escola 1900-1975”: conferència “una escuela para una nueva sociedad: la enseñanza en la II República” a cargo de Monica Moreno el 22 de setembre. Cine: “Los chicos del coro” de Chistophe Barratier el dia 29 de setembre. Cine “Los cuatrocientos golpes” de Fraçois Truffaut el dia 27 d’octubre. Conferència ” l’Escola franquista: ni gran ni lliure” a càrrec de Carmen Agulló el 28 d’octubre. Conferència “Escola i societat valenciana” , a càrrec de Carme Miquel el dia 4 de novembre. Cine “Hoy empieza todo” de Bertrand Tavernier el dia 10 de novembre. Conferència “Aproximació a la realitat educativa de Banyeres durant el segle XIX” a càrrec de Josep Torró, el dia 2 de desembre. Conferència: “Evolució de la salubritat i la higiene als centres escolars” A càrrec d’Àngel Beneito el dia 18 de novembre. Cine “A las cinco de la tarde” de Samira Makhmalbaf el dia 20 de desembre.

Ciclo de conferencias y cine “El paper de l’escola 1900-1975”: conferencia “una escuela para una nueva sociedad: la amenaza de la II República” a cargo de Monica Moreno el 22 de septiembre. Cine: “Los chicos del coro” de Chistophe Barratier el día 29 de septiembre. Cine “Los cuatrocientos golpes” de François Truffaut el día 27 de octubre. Conferencia “l’Escola franquista: ni gran ni lliure” a cargo de Carmen Agulló el 28 de octubre. Conferencia “Escola i societat valenciana”, a cargo de Carme Miquel el día 4 de noviembre. Cine “Hoy empieza todo” de Bertrand Tavernier el día 10 de noviembre. Conferencia “Aproximació a la realitat educativa de Banyeres durant el segle XIX” a cargo de Josep Torró, el día 2 de diciembre. Conferencia: “Evolució de la salubritat i la higiene als centres escolars”. A cargo de Ángel Beneito el día 18 de noviembre. Cine “A las cinco de la tarde” de Samira Makhmalbaf el día 20 de diciembre.

 

 • Visites guiades a tallers de l’exposició “El paper de l’escola”; octubre, novembre i desembre per a alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Taller ocupacional.

Visitas guiadas a talleres de la exposición ” El paper de l’escola”; octubre, noviembre y diciembre para alumnos de Infantil, Primaria, Secundaria y Taller ocupacional.

 • VI Edició del Concurs de Vestits de Paper el dia 16 de desembre

VI Edición del Concurso de Vestidos de Papel el día 16 de diciembre.