ANY 2009

EXPOSICIÓ: ELS TELERS A TRAVÉS DEL TEMPS.

  • Dins de les activitats programades per a commemorar el dia internacional dels museus, el Museu Valencià del Paper acull en la seua sala d’exposicions temporals una representació de maquetes de teles que mostra l’evolució d’este instrument de treball a través de la història, des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Aquesta exposició va tindre lloc al llarg del mes de maig i juny de 2009.

Dentro de las actividades programadas para conmemorar el día internacional de los museos, el Museu Valencià del Paper acoge en su sala de exposiciones temporales una representación de maquetas de telas que muestra la evolución de este instrumento de trabajo a través de la historia, des de la Edad Media hasta nuestros días. Esta exposición tuvo lugar a lo largo del mes de mayo y junio de 2009.

ELS CONCERTS DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER.

El dia 29 d’agost, al Parc Municipal de Vil·la Rosario, el grup alcoià Verd-Cel va presentar en directe a Banyeres de Mariola el seu treball Sàmara. En el grup filtra l’essència de les músiques modernes diverses, des del rock, el pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. Un treball que ha arreplegat gran quantitat d’èxits i reconeixements. Es tracta d’un treball coral. En la posada en escena acompanyen a Alfons Olmo les guitarres i les veus de Pau Romer, les videoproyeccions de Daniel Olmo, la bateria de la nostra comarca des del segle passat, a través de tres dones, la iaia, la mare i la nèta. Un temps en pobles entre naturals i industrials; de fàbriques prop del riu, séquies, masies, espais d’arqueologia industrial.

El día 29 de agosto, en el Parque Municipal Villa Rosario, el grupo alcoyano Verd-Cel presentó en directo en Banyeres de Mariola su trabajo Sàmara. En el grupo filtra la esencia de las músicas modernas diversas, des del rock, el pop y también la rítmica y lineas melódicas mediterráneas. Un trabajo que ha recogido gran cantidad de éxitos y reconocimientos. Se trata de un trabajo coral. En la puesta en escena acompañan a Alfons Olmo les guitarres y las voces de Pau Romer, las videoproyecciones de Daniel Olmo, la batería de nuestra comarca desde el siglo pasado, a través de tres mujeres, la abuela, la madre y la nieta. Un tiempo en pueblos entre naturales y industriales; de fábricas cercanas al río, acequias, masías, espacios de arqueología industrial.

JORNADA DE PORTES OBERTES DELS MUSEUS.

  • En commemoració del Dia Internacional dels Museus, el Museu Valencià del Paper va oferir una serie de visites guiades el dia 17 de maig de 2009.

En conmemoración al Día Internacional de los Museos, el Museu Valencià del Paper ha ofrecido una serie de visitas guiadas el día 17 de mayo de 2009.

VIII EDICIÓ DEL CONCURS DE VESTITS DE PAPER.

  • La cita va tindre lloc el divendres 11 de desembre del 2009 al Teatre Principal de Banyeres de Mariola a les 22:30 h.

La cita tuvo lugar el viernes 11 de diciembre del 2009 al Teatre Principal de Banyeres de Mariola a les 22:30 h.

  • Presentació del catàleg de l’exposició “Les sèquies. Arquitectura de l’aigua a Banyeres de Mariola”. 11 de setembre.

Presentación del catálogo de la exposición “Les sèquies. Arquitectura de l’aigua a Banyeres de Mariola. 11 de septiembre.

  • Exposició “II Biennal d’Arts Plàstiques Art Nostre”, organitzada pels Ajuntaments de: Alcoi, Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent, Cocentaina, Ibi, Muro, Petrer i Onil. Del 25 de setembre al 25 d’octubre.

Exposición “II Biennal d’Arts Plàstiques Art Nostre”, organizada por los Ayuntamientos de: Alcoi, Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent, Cocentaina, Ibi, Muro, Petrer y Onil. Del 25 de septiembre al 25 de octubre.

  • Taller “Curs Interpretem l’Art”, del 29 setembre al 27 octubre.

Taller “Curs Interpretem l’Art”, del 29 de septiembre al 27 de octubre.