ANY 2012

EXPOSICIÓ DE LA IX EDICIÓ DEL CONCURS DE VESTITS DE PAPER ( DEL 27-01-2012 AL 29-04-2012)

  • Amb motiu de la realització del IX Concurs de Vestits de Paper, es va realitzar l’exposició dels 66 vestits, tant guanyadors com participants, que van concursar en este peculiar i antic concurs a Banyeres de Mariola. A l’haver-hi gran quantitat de participants i vestits l’exposició s’alberga en dos plantes perquè el visitant tinga una major visió de cada un  dels vestits realitzats íntegrament en paper.

Con motivo de la realización de IX Concurs Vestits de Paper, se realizó la exposición de los 66 trajes, tanto ganadores como participantes, que concursaron en este peculiar y antiguo concurso en Banyeres de Mariola. Al haber gran cantidad de participantes y trajes, la exposición se alberga en dos plantas para que el visitante tenga una mayor visión de cada uno de los trajes realizados íntegramente en papel.

VISITA I TALLER DE FABRICACIÓ DE PAPER A MÀ PER AL TALLER OCUPACIONAL.

  • L’1 de febrer el Museu Valencià del Paper va realitzar un taller de paper a mà per als alumnes del taller ocupacional de Banyeres de Mariola.

El 1 de febrero el Museu Valencià del paper realizó un taller de papel a mano para los alumnos del taller ocupacional de Banyeres de Mariola.

TALLER DE MÀSCARES DE CARNESTOLTES.

  • El 14, 15 i 16 de febrer, amb l’arribada de les Carnestoltes, el Museu Valencià del Paper ha volgut realitzar este taller perquè qualsevol persona que estiguera interessada a aprendre a confeccionar la seua pròpia màscara per a Carnestoltes personalitzada, la poguera realitzar.

El 14, 15 y 16 de febrero, con la llegada de los carnavales, el Museu Valencià del Paper ha querido realizar este taller para que cualquier persona que estuviera interesada a aprender a confeccionar su propia máscara para carnavales personalizada, la pudiera realizar.

TALLER DE MÀSCARES DE CARNESTOLTES PER AL TALLER OCUPACIONAL.

  • El 21 de febrer el Museu Valencià del Paper va realitzar un taller de màscares de Carnestoltes per als alumnes del taller ocupacional de Banyeres de Mariola.

El 21 de febrero el Museu Valencià del Paper realizó un taller de máscaras de Carnaval para los alumnos del taller ocupacional de Banyeres de Mariola.

JORNADA DE PORTES OBERTES DELS MUSEUS.

  • El diumenge 20 de maig es va celebrar el Día Internacional dels Museus, i els museus de Banyeres de Mariola, com cada any, van dur a terme una sèrie d’activitats: jornades de portes obertes i visites guiades gratuïtes.

El domingo 20 de mayo se celebró el Día Internacional de los Museos, y los museos de Banyeres de Mariola, como cada año, llevaron a cabo una serie de actividades: jornadas de puertas abiertas y visitas guiadas turísticas.

CONCERT: JAZZ TEM TOTS.

  • El 25 d’agost, com en els darreres anys el Museu Valencià del Paper va organitzar per a la nit de l’últim dissabte d’agost, els ja tradicionals concerts del Museu Valencià del Paper, actuant en esta ocasió el grup Jazz Tem Tots, que va presentar el seu concert jazz, iPlus.

El 25 de agosto, como en los años anteriores el Museu Valencià del Paper organizó para la noche del último sábado de agosto, los ya tradicionales conciertos del Museu Valencià del Paper, actuando en esta ocasión el grupo Jazz Tem tots, que presentó su concierto jazz, iPlus.

TALLER DE PAPIROFLÈXIA.

  • El 1 i 15 de desembre el Museu Valencià del Paper i el Casal de la Joventut de Banyeres de Mariola, van organitzar un taller de papiroflèxia.

El 1 y 15 de diciembre el Museu Valencià del Paper y el Casal de la Joventut de Banyeres de Mariola, organizaron un taller de papiroflexia.

EXPOSICIÓ DE BETLEMS.

  • Del 21 de desembre al 7 de gener, José Vicente Doménech Valero va realitzar la seua exposició de Betlems de Paper del segle XIX i de fang.

Del 21 de diciembre al 7 de enero, José Vicente Doménech Valero realizó su exposición de Belenes de papel, del siglo XIX, y de barro.

Nueva imagen

EXPOSICIÓ: CÒMICS ANTICS.

  • Del 21 de desembre al 17 de febrero es va dur a terme l’exposició de còmics antics de principis de segle XX, d’una col·lecció de José Vicente Doménech Valero. Els dissenyadors de Banyeres també participen en esta exposició aportant treballs realitzats en este camp.

Del 21 de diciembre al 17 de febrero se llevó a cabo la exposición de cómics antiguos de principios de siglo XX, de una colección de José Vicente Doménech Valero. Los diseñadores de Banyeres también participan en esta exposición aportando trabajos realizados en este campo.

MAQUETA DE LES PLANTES D’UNA FÀBRICA DE PAPER.

 

 20130116_132424