ANY 2013

EXPOSICIÓ CÒMICS ANTICS.

 • Del 21 de desembre 2012 al 17 febrer 2013,  exposició de còmics antics de principis de segle XX, d’una col·lecció de José Vicente Doménech Valero. A més es va comptar amb una mostra de treballs d’il·lustradors i dissenyadors de Banyeres de Mariola.

Del 21 de diciembre 2012 al 17 de febrero 2013, exposición de cómics antiguos de principio de siglo XX, de una colección de José Vicente Doménech Valero. Además se contó con una muestra de trabajos de ilustradores y diseñadores de Banyeres de Mariola.

TALLER DE CÒMICS.

 • Els dies  2, 9, 23 de febrer i 2 de març es va realitzar un taller de còmics on es van explicar el concepte, la tècnica, els procediments i els mètodes per a contar històries, vinyetes i disseny de les pàgines. Impartit pel professor Cesar Luís Barceló.

Los días 2, 9, 23 de febrero y 2 de marzo se realizó un taller de cómics donde se explicó el concepto, la técnica, los procedimientos y los métodos para contar historias, viñetas y diseño de las páginas. Impartido por el profesor Cesar Luís Barceló.

JORNADES DE PORTES OBERTES DELS MUSEUS.

 • El 19 de maig, a les 11:00 h. Visites guiades gratuïtes als museus en commemoració del Dia Internacional dels Museus. Museus (Memòria + Creativitat = Progrés Social).

El 19 de mayo, a las 11:00 h. Visitas guiadas gratuitas a los museos en conmemoración al Día Internacional de los Museos. Museos (Memoria + Creatividad =  Progreso Social).

TALLER DEMOSTRACIÓ DE GRAVAT.

 • Dia 26 de maig, a les 11:00 h. Taller-demostració de gravat a càrrec de Manuel Granado, artista plàstic i gravador.

Día 26 de mayo, a las 11:00 h. Taller-demostración de gravado a cargo de Manuel Granado, artista plástico y grabador.

CONTA CONTES EN EL MUSEU.

 • El 9 de juny, a les 11:00 h. contes de paper (I Edició): LA BRUIXA PAPERERA. En esta edició, l’escriptora de literatura infantil Dolors Todolí ens va contar la història d’una bruixa paperera i ens demostrà com realitzar titelles amb paper reciclat, tetra-brik, etc.

El 9 de junio, a las 11:00 h. cuentos de papel (I Edición): LA BRUJA PAPELERA. En esta edición la escritora de literatura infantil Dolors Todolí nos contó la historia de una bruja papelera y nos mostró como realizar marionetas con papel reciclado, tetra-brik, etc.

EXPOSICIÓ DIDÀCTICA DE GRAVAT “IMPRESSIONS”.

 • Del 28 de juny al 29 de setembre, a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu Valencià del Paper. A càrrec de Manuel Granado.

Del 28 de junio al 29 de septiembre, a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu Valencià del Paper. A cargo de Manuel Granado.

TALLER PAPER A MÀ.

 • Realitzat el 10 de juliol.

Realizado el 10 de julio.

TALLER D’INICIACIÓ AL GRAVAT.

 • Per a aprendre com es fa un gravat: el procés,  materials que s’utilitzen, estampació i reproducció. Es feren dos torns: 6, 13, 20 i 27 de juliol, d’11:30 h. a 12:30 h., i 9, 10, 11 i 12 de setembre , de 19:00h. a 20:00 h. A càrrec de Manuel Granado.

Para aprender cómo se hace un grabado: el proceso, materiales que se utilizan, estampado y reproducción. Se hicieron dos turnos: 6, 13, 20 y 27 de julio, de 11:30 h. a 12:30 h., y 9, 10, 11 y 12 de septiembre, de 19:00h. a 20:00h. A cargo de Manuel Granado.

ELS CONCERTS DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER, MELÒMANS, PRESENTEN DESCONCERT.

 • El 24 d’agost, a les 23:00 h., el grup Melòmans, un quartet vocal masculí que es va crear en 2010 per quatre joves músics valencians, ens va presentar el seu “Desconcert”, un programa sense més instruments que les seues pròpies veus, on ens van conduir per un recorregut d’estils musicals diferents, en el qual música, teatre i humor es van combinar amb les dosis necessàries.

El 24 de agosto, a las 23:00 h., el grupo Melòmans, un cuarteto vocal masculino que se creó en 2010 por cuatro jóvenes músicos valencianos, nos presentó su “Desconcert”, un programa sin más instrumentos que sus propias voces, donde nos condujeron por un recorrido de estilos musicales diferentes, en el cual música, teatro y humor se combinaron en las dosis necesarias.

desconcierto

TALLER DEMOSTRATIU DE GRAVAT.

 • Per als alumnes de 4t d’ESO dels centres escolars.

Para los alumnos de 4º de ESO de los centros escolares

X EDICIÓ DEL CONCURS DE VESTITS DE PAPER.

 • El divendres 13 de desembre, coincidint amb la celebració de Santa Llúcia, a les 22:30 h. vam tindre la X edició del Concurs de Vestits de Paper, en el qual la imaginació i la perícia dels modistes omplin de colors la passarel·la. La cita va tindre lloc al Restaurant “Mariola” de Banyeres de Mariola.

El viernes 13 de diciembre, coincidiendo con la celebración de Santa Lucía, a las 22;30 h. tuvo lugar la X edición del Concurs de Vestits de Paper, en el cual la imaginación y la pericia de los modistas llenan de colores la pasarela. La cita tuvo lugar en el Restaurante “Mariola” de Banyeres de Mariola.