ANY 2017

  • El dia 18 de maig es va celebrar el Dia Internacional dels Museus.

El día 18 de mayo se celebró el Día Internacional de los Museos.

  • Visites al Museu Valencià del Paper dels alumnes de l’Escola d’Estiu els dies 13 i 20 de juliol.

Visitas al Museu Valencià del Paper de los alumnos de la Escuela de Verano los días 13 y 20 de julio.

ELS CONCERTS DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER.

  • El dia 8 de setembre, es va realitzar el concert de “Pere Peiró Quartet, Swingin Affain” al parc de Vil·la Rosario. Aquest es un grup valencià de Jazz.

El día 8 de septiembre, se realizó el concierto de “Pere Peiró Quartet, Swingin Affain” en el Parque de Villa Rosario. Este es un grupo valenciano de Jazz.

PEÇA DEL MES D’OCTUBRE.

XI CONCURS DE VESTITS DE PAPER.

  • El dia 1 de desembre a les 22:30h, vam tindre la XI edició del Concurs de Vestits de Paper al Teatre Principal de Banyeres de Mariola. Un concurs replet de moda, on les modistes i modistos van crear vestits i complements totalment de paper.

El día 1 de diciembre a las 22:30h, tuvo lugar la XI edición del Concurso de Trajes de Papel al Teatro Principal de Banyeres de Mariola. Un concurso lleno de moda, donde las modistas y modistos crearon trajes y complementos totalmente de papel.

 

  • El 14 de desembre ens van visitar al Museu Valencià del Paper el alumnes de 3r i 4t de l’ESO del col·legi María Auxiliadora d’Algemesí.

El 14 de diciembre nos visitaron al Museu Valencià del Paper los alumnos de 3º y 4º de la ESO del colegio María Auxiliadora d’ Algemesí.