ANY 2019

VISITA AGÈNCIA PAUVI.

 • El passat dissabte 15 de juny ,un grup de jubilats procedents de València van visitar el Museu Valencià del Paper. La visita, va estar organitzada per “ L’Agència PAUVI”.

El pasado sábado 15 de junio, un grupo de jubilados procedentes de Valencia visitaron el Museu Valencià del Paper. La visita, estuvo organizada por “La Agencia PAUVI”.

VISITA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE PARLA ALEMANYA.

 • El passat divendres 14 de juny, un grup de visitants procedents d’Orihuela i Torrevieja els quals formaven part de” l’Associació de Veïns de Parla Alemanya” van visitar  el Museu Valencià del Paper

El pasado viernes 14 de junio, un grupo de visitantes procedentes de Orihuela y Torrevieja los cuales formaban parte de la “Asociación de Vecinos de Habla Alemana” visitaron el Museu Valencià del Paper.

TALLER DE PAPER RECICLAT.

 • Els passats dies 6 i 7 de juny el Museu Valencià del Paper va organitzar una sèrie de tallers realitzats per Mireia Calero i Mariola Núñez, per a conscienciar de la importància que té el reciclatge. El dimecres 5 de juny, va ser el Dia Mundial del Medi Ambient. En ell, van particpar els alumnes de 1er de Primària dels col·legis Fundació Ribera, Alfonso Iniesta i el TAPIS de Banyeres de Mariola.

Los pasados días 6 y 7 de junio el Museu Valencià del Paper organizó una serie de talleres realizados por Mireia Calero y Mariola Núñez, para concienciar de la importancia que tiene el reciclaje. El miércoles 5 de junio, fue el Día Mundial del Medio Ambiente. En él, participaron los alumnos  de 1º de Primaria de los colegios Fundación Ribera, Alfonso Iniesta y el TAPIS de Banyeres de Mariola.

VISITA de l’associació AFA.

 • El passat 5 de juny, va visitar el Museu Valencià del Paper l’associació AFA de Banyeres de Mariola.

El pasado 5 de junio, visitó el Museu Valencià del Paper la asociación AFA de Banyeres de Mariola.

 

VISITA ASSOCIACIÓ DE PENSIONISTES DE  SAN JOAN (ALACANT).

 • El passat divendres 10 de maig, van visitar el Museu Valencià del Paper l’Associació de pensionistes de San Joan (Alacant).

El pasado viernes 10 de mayo, visitaron el Museu Valencià del Paper la Asociación de pensionistas de San Juan (Alicante).

 

VISITA SERVICI DE TELEASSISTÈNCIA.

 • El passat dijous 8 de maig, el Servici de Teleassistència de Banyeres de Mariola va visitar el Museu Valencià del Paper.

El pasado jueves 8 de mayo, el Servicio de Teleasistencia de Banyeres de Mariola visitó el Museu Valencià del Paper.

 

VISITA 3ER INFANTIL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER.

 • El passat dimecres 8 de maig, els alumnes de 3er d’infantil del C.E.I.P Alfonso Iniesta ens van visitar al Museu Valencià del Paper i realitzaren el taller de fer paper a mà.

El pasado miércoles 9 de mayo, los alumnos de 3º de infantil del C.E.I.P. Alfonso Iniesta nos visitaron al Museu Valencià del Paper y realizaron el taller de hacer papel a mano.

MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER.

 • El paper de la nostra història

El papel de nuestra historia

 • El passat dia 24 de febrer, després d’un any tancat per remodelació, va obrir de nou les portes el Museu Valencià del Paper. Un museu modern, concorde amb els dissenys museogràfics que es realitzen a l’actualitat.

  El pasado día 24 de febrero, después de un año cerrado por remodelación, abrió de nuevo sus puertas el Museu Valencià del Paper. Un museo moderno, concorde con los diseños museográficos que se realizan en la actualidad.

Anuncis