ANY 2020

VISITA ALUMNES CEIP ALFONSO INIESTA

  • El divendres 28 de febrer 43 alumnes de 2n de primària del CEIP Alfonso Iniesta van visitar el Museu Valencià del Paper, dins d’un conjunt de visites destinades a conéixer el patrimoni de Banyeres de Mariola. L’objectiu és que els xiquets i xiquetes coneguen el passat industrial del seu municipi, valorant així el patrimoni industrial que encara encontren a la ribera del riu Vinalopó.

El viernes 28 de febrero 43 alumnos de 2º de primaria del CEIP Alfonso Iniesta visitaron el Museu Valencià del Paper, dentro de un conjunto de visitas destinadas a conocer el patrimonio de Banyeres de Mariola. El objetivo es que los niños y niñas conozcan el pasado industrial de su municipio, valorando así el patrimonio industrial que se encuentra en  la ribera del río Vinalopó.

WhatsApp Image 2020-02-28 at 15.10.33 (1)

 

 PODCAST PER A LA RUTA DELS MOLINS

  • El dilluns 13 de febrer professors i mestres dels centres escolars de Banyeres de Mariola juntament amb la direcció de Museus es van reunir per iniciar un nou seminari promogut pel departament de Museus, en aquesta ocasió l’objectiu de la formació del professorat és la preparació de l’alumnat per a la gravació de podcast per a la Ruta dels molins.

El lunes 13 de febrero profesores y maestros de los centros escolares de Banyeres de Mariola junto con la dirección de Museos se reunieron para iniciar un nuevo seminario promovido por el departamento de Museos, en esta ocasión el objetivo de la formación del profesorado es la preparación del alumnado para la grabación de podcast para la Ruta dels molins.

Foto grup seminari

 

VISITA ALUMNES IES PARE VITÒRIA (ALCOI)

  • Dilluns 10 de febrer el Museu Valencià del Paper va rebre la visita de 60 alumnes de 2º de l’ESO de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi, dins de les activitats programades en la seua setmana cultural. El grup va poder conéixer de primera mà la tradició industrial de Banyeres de Mariola basada en la producció de paper. Aspectes  com els processos derivats de la Revolució Industrial complementen la seua formació en l’aula. Esperem que aquesta visita haja sigut motivadora i al mateix temps profitosa.

Lunes 10 de febrero el Museu Valencià del Paper recibió la visita de 60 alumnos de 2° de la ESO del IES Padre Vitoria de Alcoy, dentro de las actividades programadas en su semana cultural. El grupo pudo conocer de primera mano la tradición industrial de Banyeres de Mariola basada en la producción de papel. Aspectos  como los procesos derivados de la Revolución Industrial complementan su formación en el aula. Esperamos que esta visita haya sido motivadora y al mismo tiempo provechosa.

wordpres

 

VISITA DEL CRA CASTELL DE CARBONERA (OTOS)

  • El dimecres 29 de gener un grup de 43 alumnes i 11 mestres del Col·legi Agrupat Rural Castell de Carbonera, de la població d’Otos, van visitar el Museu Valencià del Paper. A més de la visita guiada pel museu i el visionament d’un vídeo, en el qual s’explica la història del paper i la seua fabricació a Banyeres de Mariola, els xiquets i xiquetes van gaudir realitzant el taller de fabricació de paper a mà.

El miércoles 29 de enero un grupo de 43 alumnos y 11 maestros del Colegio Agrupado Rural Castell de Carbonera, de la población de Otos, visitaron el Museu Valencià del Paper. Además de la visita guiada por el museo y el visionado de un video, en el que se explica la historia del papel y su fabricación en Banyeres de Mariola, los niños y niñas disfrutaron realizando el taller de fabricación de papel a mano.