ANY 2001

CICLE DE CONFERÈNCIES 2001

  • Amb motiu de la inauguració de l’exposició temporal L’Eneòlitic a Banyeres de Mariola en la 3ª planta del Museu Arqueològic Torre Font Bona va tindre lloc un cicle de conferències, certificades pel Cefire d’Alcoi, que van comptar amb gran assistència de mestres, professors i públic en general.

Con motivo de la inauguración de la exposición temporal L’Eneòlitic en Banyeres de Mariola, en la 3ª planta del Museo Arqueológico Torre Font Bona, tuvo lugar un ciclo de conferencias, certificadas por el Cefire de Alcoy, que contaron con gran asistencia de maestros, profesores y público en general.

8/11 El paper del patrimoni històric

  • El paper del patrimoni històric en el S.XXI, per José Luis Simón García, inspector de Patrimoni de la Direcció General del Patrimoni Artístic

El papel del patrimonio historico en el S.XXI, por José Luis Simón García, inspector de Patrimonio de la Dirección General del Patrimonio Artístico.

15/11 El poblament durant el III mil·leni

  • El poblament durant el III mil·leni a Banyeres de Mariola, per Josep Pascual Beneyto.

El poblado durante el III milenio en Banyeres de Mariola, por Josep Pascual Beneyto.

22/11 De la iberització a la formació d’un poble

  • La següent conferència, “De la Iberització a la formació d’un poble”, va correr a càrrec de Joan Manuel Vicens Petit.

La siguiente conferencia, “De la iberització a la formació d’un poble”, corrió a cargo de Joan Manuel Vicens Petit.

20/11 Excavacions

  • Excavacions en la torre de la Font Bona, per Francisco J. Jover Mestre.

Excavaciones en la torre de la Font Bona, por Francisco J. Jover Mestre.

TALLER D’ART PREHISTÒRIC

  • Del 12 al 16 de novembre, en l’aula de la Natura, es va dur a terme un Taller d’Art Prehistòric per als escolars de primària a càrrec de Laura Hortelano Piqueras.

Del 12 al 16 de noviembre, en el aula de la Natura, se llevó a cabo un Taller de Arte Prehistoricoa para los escolares de primaria a cargo de Laura Hortelano Piqueras.

TALLER DE NUMISMÀTICA

  • Del 19 al 23 de novembre, en l’Aula de la Natura es va dur a terme un Taller de Numismàtica, per als escolars de l’ESO a càrrec de Laura Hortelano Piqueras.

Del 19 al 23 de noviembre, en el Aulta de la Natura se llevó a cabo un Taller de Numismàtica, para los escolares de la ESO a cargo de Laura Hortelano Piqueras.

TALLER DE TALLA DE SÍLEX

  • L’1 i 2 de desembre a l’Aula de la Natura, es va dur a terme un Taller de talla de sílex, a càrrec d’Eduardo Faus.

El 1 y 2 de diciembre en el Aula de la Natura, se llevó a cabo un taller de tala de sílex, a cargo de Eduardo Faus.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ TEMPORAL “EL NEOLÍTIC EN BANYERES DE MARIOLA”.

  • El 30 de novembre en el Museu Arqueològic Torre Font Bona, es va inaugurar l’exposició temporal “El neolític en Banyeres de Mariola”.

El 30 de noviembre en el Museu Arqueològic Torre Font Bona, se inauguró la exposición temporal “El neolític en Banyeres de Mariola”.