ANY 2004

EXPOSICIÓ

  • Del 25 de Març fins al 30 d’Abril es va dur a terme l’exposició “De l’as Ibèric als diners valencians” dels fons numismàtics del Museu Arqueològic Torre Font Bona.

Del 25 de Marzo hasta el 30 de Abril se llevó a cabo la exposición “De l’as Ibèric als diners valencians” de los fondos numismáticos del Museu Arqueològic Torre Font Bona.

CONFERÈNCIA

  • El 26 de Març es va dur a terme una conferència sobre els fons numismàtics Torre Font Bona a càrrec de Fernanado Tendero i José David Busquier.

El 26 de Marzo se llevo a cabo una conferencia sobre los fondos numismáticos Torre Font Bona a cargo de Fernando Tendero y José David Busquier.

JORNADES DE PORTES OBERTES AL MUSEU ARQUEOLÒGIC TORRE FONT BONA

  • El dia 23 de Maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus, es va realitzar un taller de demostració de tir amb arc, tir amb propulsió, obtenció de foc i taller de ceràmica neolítica i visites guiades al Museu.

El día 23 de Mayo con motivo del Día Internacional de los Museos, se realizó un taller de demostración de tiro con arco, tiro con propulsión, obtención de fuego y taller de cerámica neolítica y visitas guiadas al Museo.

 

CESSIÓ MALETA DIDÀCTICA

  • Cessió de la maleta didàctica els dies 14, 21 i 28 d’Octubre a alumnes de Primària.

Cesión de la maleta didáctica los días 14, 21 y 28 de Octubre a alumnos de Primaria.

CESSIÓ MALETA DIDÀCTICA “agua, tierra y fuego: la tercería”