ANY 2008

JORNADES DE PORTES OBERTES

  • El dia 18 de Maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus es va dur a terme una jornada de portes obertes al Museu Arqueològic Torre Font Bona. En ella es va fer una demostració de ceràmica a torn a càrrec d’Emili Boix, i visites guiades al museu.

El día 18 de Mayo con motivo del Día Internacional de los Museos se llevó a cabo una jornada de puertas abiertas en el Museu Arqueològic Torre Font Bona. En ella se hizo una demostración de cerámica a torno a cargo de Emili Boix, y visitas guiadas al museo.

TALLER DIDÀCTIC

  • El 19 de Maig es va realitzar un taller didàctic ” Els caçadors en la prehistòria” dirigida a alumnes de 5é i 6é de Primària.

El 19 de Mayo se realizó un taller didáctico “Los cazadores en la prehistoria” dirigida a alumnos de 5º y 6º de Primaria.

EXPOSICIÓ DE LA MALETA DIDÀCTICA

  • El 20 de Maig es va exposar la maleta didàctica del Museu Arqueològic Torre Font Bona, dirigit a alumnes de E.P.A .

El 20 de Mayo se expuso la maleta didáctica del Museu Arqueològic Torre Font Bona, dirigido a alumnos de E.P.A .

TALLER D’ARQUEOLOGIA

  • El 16, 17, 22 i 23 d’Octubre es va dur a terme un taller d’arqueologia anomenat “Aproximació a les formes de vida en la prehistòria a través de la ceràmica”, dirigit als alumnes de 1r i 2n de Primària.

El 16, 17, 22 y 23 de Octubre se llevó a cabo un taller de arqueología llamado “Aproximación a las formas de vida en la prehistoria a través de la cerámica” dirigido a los alumnos de 1º y 2º de Primaria.