ANY 2009

TALLER: LES MANIFESTACIONS ARTÍSTIQUES EN LA PREHISTÒRIA

  • Amb esta activitat el Museu Arqueològic “Torre Font Bona” va pretendre apropar als escolars a experimentar les tècniques artístiques pròpies de la prehistòria realitzant per ells mateixos les seues pintures rupestres. Aquest taller va tindre lloc al mes de Maig per als xiquets de Primària.

Con esta actividad el Museu Arqueològic “Torre Font Bona” pretendió acercar a los escolares a experimentar las técnicas artísticas propias de la prehistoria realizando por ellos mismos sus pinturas rupestres. Este taller tuvo lugar el mes de Mayo para los niños de Primaria.

JORNADA DE PORTES OBERTES

  • Jornada de portes obertes en commemoració al Dia Internacional dels Museus. El museu va oferir visites guiades gratuïtes per als assistents.

Jornada de puertas abiertas en conmemoración al Día Internacional de los Museos. El museo ofertó visitas guiadas gratuitas para los asistentes.

EXPLICACIÓ DE LA MALETA DIDÀCTICA DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC MUNICIPAL “TORRE FONT BONA”

  • Durant el mes d’Octubre, la persona contractada dins la subvenció que ens otorga el SERVEF de Salari Jove, va fer un recorregut pels centres de la localitat per tal d’acostar als estudiants els mètodes de vida en la prehistòria, realitzant un recorregut per esta llunyana part de la nostra prehistòria explicant la seua societat i economia centrant-se en el material lític que s’utilitzava.

Durante el mes de Octubre, la persona contratada dentro la subvención que nos otorga el SERVEF de Salari Jove, hizo un recorrido por los centros de la localidad con el fin de acercar a los estudiantes los métodos de vida en la prehistoria, realizando un recorrido por esta lejana parte de nuestra prehistoria explicando su sociedad y economía centrándonos en el material lítico que se utilizaba.