ANY 2012

JORNADA DE PORTES OBERTES DELS MUSEUS

  • El diumenge 20 de Maig es va celebrar el Día Internacional dels Museus, i el Museu Arqueològic  de Banyeres de Mariola va obrir al públic de manera gratuïta.

El domingo 20 de Mayo se celebró el Día Internacional de los Museos, y el Museu Arqueològic de Banyeres de Mariola abrió al público de manera gratuita.

TALLER-GUIA DE PREHISTÒRIA PER A ALUMNES DE L’EPA

  • Activitat realitzada també en anys anteriors el dia 3 de Octubre i encaminada a incentivar l’interés per la prehistòria i ampliar el coneixement dels alumnes sobre la mateixa. Va constar en primer lloc en una visita guiada pel Museu Arqueològic introduint-los en el món de la prehistòria i la seva presencia a Banyeres així com la importància de l’arqueología per al seu coneixement. En segon lloc l’explicació de la maleta didàctica de la prehistòra.

Actividad realizada también en años anteriores, el día 3 de Octubre y encaminada a incentivar el interés por la prehistoria y ampliar el conocimiento de los alumnos sobre la misma. Constó en primer lugar de una visita guiada por el Museu Arqueològic introduciéndolos en el mundo de la prehistoria y su presencia en Banyeres, así como la importancia de la arqueología para su conocimiento. En segundo lugar la explicación de la maleta didáctica de la prehistoria.