ANY 2014

TALLER DE PREHISTÒRIA “DESENTERRANT LA HISTÒRIA”

  • Dirigit als alumnes d’infantil del CEIP Alfonso Iniesta i del Col·legi Fundació Ribera a fi que descobriren la labor de l’arqueòleg, l’activitat va tindre lloc el dimarts 27 de Maig. Vam recrear el treball del mateix com si en un campament estiguera i fórem sorpresos pels xicotets alumnes. L’arqueòleg els va descobrir objectes i restes del passat, fent inclús una simulació d’un tast arqueològic.

Dirigido a los alumnos de infantil del CEIP Alfonso Iniesta y del Colegio Fundación Ribera con el fin que descubrieran la labor del arqueólogo, la actividad tuvo lugar el martes 27 de Mayo. Recreamos el trabajo del mismo como de si en un campamento estuviera y fuimos sorprendidos por los pequeños alumnos. El arqueólogo descubrió objetos y restos del pasado, haciendo incluso una simulación de un test arqueológico.

VISITA GUIADA AL JACIMENT ARQUEOLÒGIC SERRELLA

  • Activitat que va anar enfocada per a tots els públics, ens va fer un recorregut per totes les èpoques d’assentament en tan conegut lloc, fent insistencia en l’assentament medieval del jaciment de  Serrella. La vam realitzar el diumenge 13 de Juny, tenint com a punt de trobada el pàrquing del Molí l’Ombria.

Actividad que fue enfocada para todos los públicos, nos hicieron un recorrido por todas las épocas de asentamiento en tan conocido lugar, haciendo insistencia en el asentamiento medieval del yacimiento de  Serrella. La realizamos el domingo 13 de Junio teniendo como punto de encuentro el párking del Molí l’Ombria.

IMG_7846

TALLER DIDÀCTIC “UN DIA EN L’HISTÒRIA”

  • Dirigit als alumnes de 4t de l’ESO de l’Institut professor Manuel Broseta i Fundació Ribera, el dia 29 de setembre, els museus de Banyeres, en col·laboració amb ARPA Patrimoni que van exercir de monitors, vam realitzar un taller didàctic. La finalitat del mateix era que els propis alumnes es convertiren en detectius de la Història, que es sentiren arqueòlegs per un dia. Tasques de laboratori, maneig de fitxes, reproducció de material ceràmic i d’aixovars funeraris…

 Dirigido a los alumnos de 4º de ESO del Instituto Profesor Manuel Broseta y Fundación Ribera, el día 29 de septiembre, los museos de Banyeres, con colaboración con ARPA Patrimoni que ejercieron de monitores, realizaron un taller didáctico de la historia. La finalidad era  que se sintieran arqueólogos por un día. Trabajos de laboratorio, manejo de fichas, reproducción de material cerámico y ajuares funerarios…