ANY 2016

  • El dia 11 de novembre es va realitzar un taller d’arqueologia dedicat als alumnes d’Infantil del CEIP Alfonso Iniesta i del Col·legi Fundació Ribera. El taller va ser titulat Desenterrant la història i va ser realitzat per l’empresa ARPA Patrimoni, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació.

El día 11 de noviembre se  realizó un taller de arqueologia dedicado a los alumnos de infantil de CEIP Alfonso Iniesta y del Colegio Fundación Ribera. El taller se tituló Desenterrant la història y fue realizado por la empresa ARPA Patrimoni, en colaboración con la Regidoria d’Educació.

  • El dia 8 d’abril Els alumnes de 1r de Primària del CEIP Alfonso Iniesta van visitar el Museu Arqueològic Torre Font Bona. Allí van realitzar l’activitat de la maleta didàctica del museu.

El día 8 de abril los alumnos de 1º de Primaria del CEIP Alfonso Iniesta visitaron el Museu Arqueològic Torre Font Bona. Allí realizaron la actividad de la maleta didáctica del museo.

  • El dia 13 de juny ens visiten, de nou, els alumnes de l’Escoleta d’Estiu de la nostra localitat. En aquesta ocasió per a conèixer el Museu Arqueològic Torre Font Bona.

El día 13 de junio nos visitan, de nuevo, los alumnos de la Escoleta de Verano de nuestra localidad. En esta ocasión para conocer el Museu Arqueològic Torre Font Bona.

  • El dia 9 de desembre els alumnes de 5é de Primària del CEIP Alfonso Iniesta van visitar el Museu Arqueològic Torre Font Bona.

 El día 9 de diciembre los alumnos de 5º de Primaria del CEIP Alfonso Iniesta visitaron el Museu Arqueològic Torre Font Bona.