ANY 2019

 

  • El dimecres 27 de febrer, ens vam traslladar amb la Maleta Didàctica de la Prehistòria fins al centre escolar Fundació Ribera on els alumnes de 3er de Primària van aprendre com vivien els nostres avanpassats, com fer el foc, la caça, les pintures en les coves, entre altres coses més.

El miércoles 27 de febrero, nos trasladamos con la Maleta Didáctica de la Prehistoria hasta el centro escolar Fundación Ribera donde los alumnos de 3º de Primaria aprendieron como vivían nuestros antepasados, como hacer el fuego, la caza, las pinturas en las cuevas, entre otra cosas más.

  • El passat 8 de febrer, tres grups del curs de 3er de Primària del C.P. Alfonso Iniesta ens van visitar al Museu Arqueològic Torre Font Bona.

El pasado 8 de febrero, tres grupos del curso de 3º de Primaria del C.P. Alfonso Iniesta nos visitaron al Museu Arqueològic Torre Font Bona.

  • El divendres 8 de febrer a les 20:00h, es va realitzar la conferencia “Actuacions Arqueològiques a la Serrella 2018” Projecte El paisatge antic a Banyeres de Mariola. Duta a càrrec per Ignasi Grau, Julia Sarabia i Raquel Bujalance. Gràcies a les noves tasques arqueològiques dutes a terme al mes d’octubre al jaciment de Serrella, van poder constatar l’existència d’una gran estructura d`època islámica, possiblement utilitzada com a magatzem.

El viernes 8 de febrero a las 20:00h, se realizó la conferencia “Actuaciones Arqueológicas a la Serrella 2018”. Proyecto El paisaje antiguo a Banyeres de Mariola. Llevada a cargo por Ignasi Grau, Julia Sarabia y Raquel Bujalance. Gracias a las nuevas tascas arqueológicas hechas en el mes de octubre al yacimiento de Serrella, se pudo constatar la existencia de una gran estructura de época islámica, posiblemente utilizada como almacén.