ANY 2020

  • El dimecres 11 de març 43 alumnes de 2n de primària del CEIP Alfonso Iniesta van visitar el Museu Torre Font Bona, dins d’un conjunt de visites destinades a conéixer el patrimoni del seu municipi.

El miércoles 11 de marzo 43 alumnos de 2º de primaria del CEIP Alfonso Iniesta visitaron el Museu Torre Font Bona, dentro de un conjunto de visitas destinadas a conocer el patrimonio de su municipio.

Wordpress marzo 2020

 

  • Diumenge 1 de març a les 12:00h es va realitzar la visita als treballs d’adequació de l’entorn de la Torre Font Bona a càrrec de Jaime Giner (arquitecte) i J.Ramón Ortega (arqueòleg), per tal de donar a conèixer al conjunt de la població les noves troballes arqueològiques després de l’ultima actuació.

Domingo 1 de marzo a las 12:00h se realizó la visita a los trabajos de adecuación del entorno de la Torre Font Buena a cargo de Jaime Giner (arquitecto) y J.Ramón Ortega (arqueólogo), para dar a conocer al conjunto de la población los nuevos hallazgos arqueológicos después de la última actuación.

IMG_20200301_123825~2

 

  • El dimarts 18 de febrer 25 alumnes de 3r de primària del Col·legi Fundació Ribera van conèixer en la seua pròpia aula la Maleta Didàctica de la Prehistòria. Aquesta activitat permet descobrir d’una forma dinàmica i divertida, com vivien les societats prehistòriques a través de l’estudi d’utensilis i eines.

El martes 18 de febrero 25 alumnos de 3º de primaria del Colegio Fundación Ribera conocieron en su propia aula la Maleta Didáctica de la Prehistoria. Esta actividad permite descubrir de una forma dinámica y divertida, como vivían las sociedades prehistóricas a través del estudio de utensilios y herramientas.

WhatsApp Image 2020-02-20 at 14.21.37

 

  • Els dies 25 de febrer i 4 de març, la Regidoria d’educació juntament amb els Museus de Banyeres de Mariola, va organitzar diversos tallers educatius destinats als alumnes de primària, tant del CEIP Alfonso Iniesta com del Col•legi Fundació Ribera. Amb el taller “Ens vestim d’ibers” l’alumnat ha estudiat la forma de vida d’aquesta civilització analitzant qui eren, on vivien, com era la seua vestimenta, etc.

Los días 25 de febrero y 4 de marzo, la Concejalía de educación junto con los Museos de Banyeres de Mariola, organizó varios talleres educativos destinados a los alumnos de primaria, tanto del CEIP Alfonso Iniesta como del Colegio Fundación Ribera. Con el taller “Nos vestimos de íberos” el alumnado ha estudiado la forma de vida de esta civilización analizando quién eran, donde vivían, como era su vestimenta, etc.

Retocada

 

  • Dimecres 29 de gener al Teatre Principal de Banyeres de Mariola Ignasi Grau Mira va exposar les noves troballes arqueològiques al jaciment de Serrella, baix la petició del departament de cultura clàssica, als alumnes de l’ESO dels dos centres escolars del municipi: l’IES Professor Manuel Broseta i el Col•legi Fundació Ribera.

Miércoles 29 de enero al Teatro Principal de Banyeres de Mariola Ignasi Grau Mira expuso los nuevos hallazgos arqueológicos en el yacimiento de Serrella, bajo la petición del departamento de cultura clásica, a los alumnos de la ESO de los dos centros escolares del municipio: el IES Profesor Manuel Broseta y el Colegio Fundación Ribera.

WhatsApp Image 2020-03-23 at 11.32.01