ANY 2017

CONFERÈNCIA: “PLANTES MEDICINALS: FONT NATURAL DE MEDICAMENTS”

  • Divendres 13 de Gener, a les 20:00 hores a la Casa de Cultura-Teatre Beneficència, conferència a càrrec de la catedràtica de la Universitat de València Mª Carmen Terencio Silvestre. En ella vam aprendre molt sobre con els medicaments tradicionals s’han servit de les plantes medicinals i de les seues estructures per a aïllar i crear components comuns en la medicació actual.

Viernes 13 de Enero, a las 20:00 horas en la Casa de Cultura-Teatre Beneficència, conferencia a cargo de la catedrática de la Universidad de Valencia Mª Carmen Terencio Silvestre. En ella aprendimos mucho sobre como los medicamentos tradicionales se han servido de las plantas medicinales y de sus estructuras para aislar y crear componentes comunes en la medicación actual.

 

  • Fotografíes per al calendari 2018 de la farmàcia María Torró Martínez d’Ontinyent.

Vesprada de fotografíes en l’exposició de la Farmàcia situada al Museu Valencià del Paper per al calendari 2018 de la farmàcia María Torró Martínez d’Ontinyent.

Tarde de fotografías en la exposición de la Farmacia situada en el Museu Valencià del Paper para el calendario 2018 de la farmacia María Torró Martínez de Ontinyent.

 

PEÇA DEL MES DE SETEMBRE.