ANY 2019

VISITA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE PARLA ALEMANYA.

  • El passat divendres 14 de juny, un grup de visitants procedents d’Orihuela i Torrevieja els quals formaven part de” l’Associació de Veïns de Parla Alemanya” van visitar el Museu de la Farmàcia.

El pasado viernes 14 de junio, un grupo de visitantes procedentes de Orihuela y Torrevieja los cuales formaban parte de la “Asociación de Vecinos de Habla Alemana” visitaron el Museu de la Farmàcia.

 

TALLER DE PLANTES MEDICINALS I AROMÀTIQUES.

  • El passat dijous 13 de juny, el Museu de la Farmàcia i la Regidoria d’Educació, van organitzar un taller de plantes per als alumnes de 4t de Primària. Van aprendre a reconèixer les diferents plantes aromàtiques de la Serra de Mariola, les seues qualitats medicinals i culinàries i van elaborar essència de colònia i una crema perfumada.

El pasado jueves 13 de junio, el Museu de la Farmàcia y la Concejalía de Educación, organizaron un taller de plantas para los alumnos de 4º de Primaria. Aprendieron a reconocer las diferentes plantas aromáticas de la Sierra de Mariola, sus cualidades medicinales y culinarias y elaboraron esencia de colonia y una crema perfumada.

VISITA SERVICI DE TELEASSISTÈNCIA.

  • El passat dijous 8 de maig, el Servici de Teleassistència de Banyeres de Mariola va visitar el Museu de la Farmàcia.

El pasado jueves 8 de mayo, el Servicio de Teleasistencia de Banyeres de Mariola visitó el Museu de la Farmàcia.

 

  • El passat 26 de març, els alumnes de Creu Roja d’Alacant ens van visitar al Museu de la Farmàcia.

El pasado 26 de marzo, los alumnos de Cruz Roja de Alicante nos visitaron al Museu de la Farmàcia.

Anuncis