ANY 2017

PRESENTACIÓ: MALETA DIDÀCTICA DE L’ESPARDENYA

  • El divendres 10 de febrer vam realitzar la presentació de la nova maleta didàctica que s’ha realitzat des del Museu de l’Espardenya. En aquest acte es va presentar el contingut de la maleta perquè professorat, pares i públic en general poguera conèixer este interessant material didàctic que pròximament es portarà a les aules d’Educació Primària dels centres de la localitat.

El viernes 10 de febrero realizamos la presentación de la nueva maleta didáctica que se ha realizado desde el Museu de l’Espardenya. En este acto se presentó el contenido de la maleta para que profesorado, padres y público en general pudiera conocer este interesante material didáctico que próximamente se llevará a las aulas de Educación Primaria de los centros de la localidad.

MALETA DIDÀCTICA DE L’ESPARDENYA

  • El dimarts 28 de març ens traslladem amb la Maleta didàctica de l’Espardenya fins al centre escolar Fundació Ribera on els alumnes de 1r i 2n de Primària van aprendre aspectes com què és una matèria prima, com es recol·lecta, tracta i es treballa amb espart i com es realitza una espardenya.

El martes 28 de marzo nos trasladamos con la Maleta Didáctica de l’Espardenya hasta el centro escolar Fundación Ribera donde los alumnos de 1º y 2º de Primaria aprendieron aspectos como qué es una materia primera, como se recolecta, trata y se trabaja con esparto y como se realiza una espardenya.

El dimarts 11 d’abril la maleta de l’Espardenya es va traslladar fins al centre escolar Fundació Ribera on els alumnes de segon d’infantil es van familiaritzar amb estos materials y les seues aplicacions.

El martes 11 de abril la maleta de l’Espardenya se trasladó hasta el centro escolar Fundación Ribera donde los alumnos de segundo de infantil se familiarizaron con estos materiales y sus aplicaciones.

El dilluns 8 de maig ens vam traslladar amb la maleta didàctica de l’Espardenya als alumnes de 3r de Primària del Alfonso Iniesta.

El lunes 8 de mayo nos trasladamos con la maleta didáctica de l’Espardenya a los alumnos de 3º de Primaria.

El dijous 11 de maig, la maleta de l’Espardenya va visitar el centre escolar Fundació Ribera on els almunes d’infantil van poder disfrutar dels materials i de les aplicacions que porta la maleta del Museu de l’Espardenya.

El jueves 11 de mayo, la maleta de l’Espardenya visitó el centro escolar Fundación Ribera, donde los alumnos de infantil pudieron disfrutar de los materiales y las aplicaciones que lleva la maleta del Museu de l’Espardenya.

El 18 de maig, els alumnes de 1r ESO del centre escolar Fundació Ribera, van tindre la visita de la maleta de l’Espardenya.

El 18 de mayo, los alumnos de 1º ESO del centro escolar Fundación Ribera, tuvieron la visita de la maleta de l’Espardenya.

Visites al Museu de l’Espardenya dels alumnes de l’escola d’estiu els díes 13 i 20 de juliol.

Visitas al Museu de l’Espardenya de los alumnos de la escuela de verano los días 13 y 20 de julio.

PEÇA DEL MES DE JULIOL.

 

El 11 de novembre vam tindre la visita dels alumnes del curs d’agricultura ecològica per l’autoconsum per a donar la part teòrica del curs al Museu de l’Espardenya.

El 11 de noviembre tuvimos la visita de los alumnos del curso de agricultura ecológica para el autoconsumo para dar la parte teórica del curso en el Museu de l’Espardenya.

El 14 de desembre ens van visitar el alumnes de 3r i 4t de l’ESO al Museu de l’Espardenya del col·legi María Auxiliadora de Algemesí.

El 14 de diciembre nos visitaron los alumnos de 3º y 4º de la ESO en el Museu de l’Espardenya del colegio María Auxiliadora de Algemesí.

PEÇA DEL MES DE DESEMBRE.