Museu de la Paraula

ETNOBOTÀNICA I CULTURA POPULAR

  • El dissabte 7 de març del 2020 a les 19:00h 200 persones van assistir a la presentació del documental “Etnobotànica i cultura popular a Banyeres de Mariola. Luis Domènech Casporrí”. Un nou vídeo inclòs dins del projecte del Museu de la Paraula iniciat amb “L’últim moliner de Banyeres de Mariola. Daniel Vilanova”.  El documental ens permet fer una aproximació al passat per a conéixer com era l’estil de vida en la gran majoria de llars de la Serra Mariola.

El sábado 7 de marzo de a las 19:00h 200 personas asistieron a la presentación del documental “Etnobotànica i cultura popular a Banyeres de Mariola. Luis Domènech Casporrí”. Un nuevo video incluido dentro del proyecto del Museu de la Paraula iniciado con “L’últim moliner de Banyeres de Mariola. Daniel Vilanova”. El documental hace una aproximación al pasado para conocer como era el estilo de vida en  la gran mayoría de hogares de la Sierra Mariola.

 

L’ÚLTIM MOLINER DE BANYERES

  • El dissabte 18 de febrer del 2017: Presentació del video: “L’últim moliner de Banyeres. Daniel Vilanova Descals. El molí de farina”. Es el primer vídeo editat per part del Museu de la Paraula, dedicat a Daniel Vilanova Descals. Va ser un acte amb una gran acollida de públic.

El sábado 18 de febrero: Presentación del vídeo: “El último molinero de Banyeres. Daniel Vilanova Descals. El molino de la harina”. Es el primer vídeo editado por parte del Museu de la Paraula, dedicado a Daniel Vilanova Descals. Fue un acto con gran acogida de público.