El treballs i els dónes en l’Institut Juan Gil Albert

Aquesta vesprada hem presentat en l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert el documental del Museu de la Paraula ‘El treballs i els dónes’.

Aquest documental realitzat des del nostre Museu de la Paraula, no tracta solament donar veu a les dones que tradicionalment s’han vingut a dir ‘dones treballadores’, sinó de recuperar la memòria de totes les dones, que sempre han sigut i seran treballadores, malgrat tenir o no contracte o percebre o no un jornal. En definitiva, un documental que encara que prenga com a referència a les dones de Banyeres de Mariola, parla de totes les dones del món, els qui han mogut, mouen i mouran el món.


Esta tarde hemos presentado en el Instituto Alicantino de Cultura Juan Gil Albert el documental del Museo de la Palabra ‘El treballs i les dones’.

Este documental realizado desde nuestro Museo de la Palabra, no trata solamente dar voz a las mujeres que tradicionalmente se han venido a llamar ‘mujeres trabajadoras’, sino de recuperar la memoria de todas las mujeres, que siempre han sido y serán trabajadoras, a pesar de tener o no contrato o percibir o no un jornal. En definitiva, un documental que aunque tome como referencia a las mujeres de Banyeres de Mariola, habla de todas las mujeres del mundo, quienes han movido, mueven y moverán el mundo.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s